Vår egen tillverkning – Made in Bredaryd

Vi på Plastprint har valt att i möjligaste mån producera våra produkter i egen regi i Sverige. Vår stämpel står för egen produktion, god spårbarhet, korta ledtider, hög kvalitet och ett lågt CO2-avtryck. Det innebär också att produkterna tillverkas ansvarsfullt

Klimat- och miljöarbete på riktigt

Flera av våra produkter tillverkas i biomaterial för att vår miljöpåverkan ska bli så liten som möjligt. Vi producerar också ett flertal av våra bäst säljande produkter i olika grad av återvunnet material för att värna om en hållbar och cirkulär användning av polymera material.

Vi kallar dem flergångsprodukter

Ett bra exempel är vår egen JavaGo take-away mugg som ersätter engångsmuggar i papper eller plast. JavaGo är framtagen, vidareutvecklad och tillverkad hos oss, för maximal hållbarhet. Självklart är materialet giftfritt och livsmedelsgodkänt och håller mycket, mycket länge.

Design by Plastprint – Aquahero

Ett annat av våra egna varumärken är Aquahero. Det är en serie med vattenflaskor som är designade och tillverkade i Bredaryd. Allt i våra egna lokaler. Ganska unikt eller hur? När vattenflaskan lämnar våra lokaler är den tillverkad, tryckt och klar för leverans till slutkunden.

Design som är så bra att vi måste skydda den

Vi på Plastprint är duktiga på att ta fram produkter som är optimerade för promotion och print. Produkter som är så attraktiva både vad gäller funktion och pris att de har blivit kopierade. Därför har vi valt att skydda våra unika produkter, så du ska veta att det som kommer från oss är äkta vara.

Välj Plastprint – ett klokt miljöval

Plastprint värnar om miljön och använder grön el i vår fabrik. När vi behöver resa gör vi det i tjänstebilar som är hybrider eller eldrivna. Självklart får alla våra anställda ladda sina hybrid- och elbilar gratis på jobbet, för att premiera ett aktivt miljöval.