Följ med oss på vår hållbarhetsresa!

Plastprints resa fortsätter mot ambitiösa miljö- och hållbarhetsmål – det genomsyrar allt vi gör. Våra ansvarsfullt tillverkade produkter tar dig med oss ut på idrottsplanen, till grillen, i bilens sidofack, på diskbänken, vid kundvagnen, på stranden, på utflykten, i hallen, vid kaffemaskinen, i vitrinskåpet, på skivbordet eller på jackan. Överallt kommer du att stöta på våra produkter som är där för att underlätta, förvara, underhålla och skydda dig. När ses vi nästa gång?

Promotion

Vi menar att vi erbjuder Sveriges bästa reklamplatser. Våra produkter används ofta och länge och har specifika användningsområden. Våra promotionprodukter säljs via ett stort nät av profilåterförsäljare både i Sverige och våra grannländer. Över 80 % av artiklarna i vårt reklamsortiment är egentillverkade och över 97 % är tryckta här hos oss i Bredaryd.. Kontakta din profilåterförsäljare för en offert på den produkt som passar för just din verksamhet. SE MER I VÅR STORA KATALOG.

Produktion

I Småländska Bredaryd utvecklar, tillverkar och trycker Plastprint på produkter för promotion samt för bl. a. detaljhandeln. Vi designar egna produkter och utvecklar ständigt material, tillverknings- och tryckmetoder. Vi printar reklambudskap, logotyper eller annan info med den senaste tekniken på våra produkter. Med en hög automationsnivå är vår produktion både kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad.

Print

Vi är tryckexperter. Vi behärskar ett antal olika tryckmetoder som t ex digitaltryck, screentryck, tampotryck och lasergravyr. Med hög kompetens, modern utrustning och lång erfarenhet är det inte konstigt att våra trycktjänster efterfrågas även utanför vår egen produktion. Vi är därför en naturlig samarbetspartner för producerande bolag som inte själva behärskar eller kan trycka på produkter ur deras egen produktion.