Följ med oss på vår hållbarhetsresa!

Plastprints resa fortsätter mot ambitiösa miljö- och hållbarhetsmål – det genomsyrar allt vi gör. Egen produktion i Bredaryd, Småland, ger oss möjlighet att driva utvecklingen mot nya miljövänliga bio- och återvunna material. Det ger oss också full kontroll av produktinnehåll och ursprung, samtidigt som färre långväga transporter minskar vår Co2 påverkan. Med våra ansvarsfullt tillverkade produkter tar vi dig med ut på idrottsplanen, i bilen, vid diskbänken, på kundvagnen, till stranden, på utflykten, i hallen, vid kaffemaskinen, i vitrinskåpet, på skrivbordet eller på jackan. Överallt kommer du att stöta på våra produkter som är där för att underlätta, förvara, underhålla, förbättra och skydda dig. När ses vi nästa gång?

Vår hållbarhetsresa – ditt argument.

Promotion

Vi menar att vi erbjuder Sveriges bästa reklamplatser. Våra flergångsprodukter har specifika användningsområden och används ofta och länge. Våra promotionprodukter säljs via ett stort nät av profilåterförsäljare både i Sverige och i våra grannländer. Över 80 % av artiklarna i vårt reklamsortiment är egentillverkade och över 97 % är tryckta och packade här hos oss i Bredaryd.

Våra promotionprodukter – din reklamplats.

Produktion

I våra lokaler i småländska Bredaryd utvecklar, tillverkar och trycker Plastprint på produkter för promotion samt för bl. a. detaljhandeln. Vi designar unika produkter, formpressar och formblåser, tillverkar egna formverktyg, laminerar, packar samt har en omfattande utveckling inom material, metod och process för dessa områden. Vi printar reklambudskap, logotyper m. m. med den senaste tekniken på våra egenutvecklade och svensktillverkade produkter.

Vår sverigeproduktion – din styrka.

Print

Vi är experter på tryck, då främst på hårda ytor i olika material. Vi behärskar de mest förekommande tryckmetoderna som t ex digital, screen, tampo, lasergravyr m.fl. Med vår höga kompetens, högteknologiska utrustning och långa erfarenhet är det naturligt att våra trycktjänster efterfrågas även utanför vår egen produktion. Vi är därför en naturlig samarbetspartner för producerande bolag som inte själva behärskar eller kan trycka på produkter ur deras egen produktion.

Vår expertis – din tillgång.