Architects & Designers Building

New York

The Design Inter Museum

London

Contact us for an estimate

Vestibulum non odio ligula. Morbi id nulla est. Etiam ut lacus quis tortor sollicitudin posuere etiam eu diam a mi volutpat faucibus. Phasellus purus dui, laoreet eu est vitae faucibus.

Följ med oss på vår hållbarhetsresa!

Plastprints resa fortsätter mot ambitiösa miljö- och hållbarhetsmål – det genomsyrar allt vi gör. Egen produktion i Bredaryd, Småland, ger oss möjlighet att driva utvecklingen mot nya miljövänliga bio- och återvunna material, minskad Co2 påverkan pga onödigt långa transporter från Asien och Europa, samtidigt som egen produktion ger oss full kontroll av produktinnehåll och ursprung. Med våra ansvarsfullt tillverkade produkter tar vi dej med ut på idrottsplanen, i bilen, vid diskbänken, på kundvagnen, till stranden, på utflykten, i hallen, vid kaffemaskinen, i vitrinskåpet, på skrivbordet eller på jackan. Överallt kommer du att stöta på våra produkter som är där för att underlätta, förvara, underhålla, förbättra och skydda dig. Vår hållbarhetsresa - ditt argument.

När ses vi nästa gång?

Promotion

Vi menar att vi erbjuder Sveriges bästa reklamplatser. Våra produkter används ofta och länge och har specifika användningsområden. Våra promotionprodukter säljs via ett stort nät av profilåterförsäljare både i Sverige och våra grannländer. Över 80 % av artiklarna i vårt reklamsortiment är egentillverkade och över 97 % är tryckta här hos oss i Bredaryd.. Kontakta din profilåterförsäljare för en offert på den produkt som passar för just din verksamhet. SE MER I VÅR STORA KATALOG.

Produktion

I Småländska Bredaryd utvecklar, tillverkar och trycker Plastprint på produkter för promotion samt för bl. a. detaljhandeln. Vi designar egna produkter och utvecklar ständigt material, tillverknings- och tryckmetoder. Vi printar reklambudskap, logotyper eller annan info med den senaste tekniken på våra produkter. Med en hög automationsnivå är vår produktion både kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad.

Print

Vi är tryckexperter. Vi behärskar ett antal olika tryckmetoder som t ex digitaltryck, screentryck, tampotryck och lasergravyr. Med hög kompetens, modern utrustning och lång erfarenhet är det inte konstigt att våra trycktjänster efterfrågas även utanför vår egen produktion. Vi är därför en naturlig samarbetspartner för producerande bolag som inte själva behärskar eller kan trycka på produkter ur deras egen produktion.

New York Showroom

Location

Architects & Designers Building
142 East 50th Street
New York, NY 10244

Opening Hours

Monday to Saturday: 09:00 – 17:30
Sunday: Closed

Sales & Order Enquiries

+1 (212) 794 0157
info@yourcompany.com

London Showroom

Location

42 Morpeth Road
Victoria Park
London E3 8LD

Opening Hours

Monday to Saturday: 09:00 – 17:30
Sunday: Closed

Sales & Order Enquiries

402-663-9161
info@yourcompany.com

Customer Support

support@company.com

Press Inquiries

press@company.com

Job Openings

jobs@company.com

Business

Want to be the first to know?

Nam nunc sed turpis placerat molestie sit amet vitae arcu. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Follow Us